Call us: +31 (0)10 476 01 71

Kwaliteit gewaarborgd

Slide background Slide background

Kwaliteit: de focus om op elk moment te voldoen aan uw verwachtingen

Als logistieke dienstverlener in de Rotterdamse haven, staat BSR Van Uden Stevedoring voor kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Naast een flexibele instelling en het ontzorgen van de bedrijven die zaken met ons doen, hebben wij ook een focus op de volgende zaken: 

> Certificeringen: Kwaliteit wordt niet alleen ervaren, maar ook aangetoond. Zo beschikt onze onderneming over de juiste certificaten voor het op- en overslaan van producten. Zo zijn we ISO 9001 gecertificeerd, aangezien we continue onze prestaties evalueren en optimaliseren. Daarnaast voldoen we aan het kwaliteitssysteem voor de diervoeders en zijn we GMP+ gecertificeerd. Op deze manier bent u gewaarborgd dat wij, als schakel in de supply chain, optimaal bijdragen aan de traceerbaarheid en kwaliteit van uw diervoeder product. Sinds 2014 zijn we ook SKAL - BIO gecertificeerd. Met behulp van dit keurmerk wordt de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument en dat komt de biologische sector ten goede.  

> Kwalitatief personeel: De wereld van op- en overslag is mensenwerk. Met een team van circa 35 operationele allround terminalmedewerkers staan wij voor u klaar. Door voortdurend te investeren in kennis, opleiding en continue begeleiding kunnen wij u de flexibiliteit en deskundigheid bieden, die u van ons mag verwachten. En kunt u ervan op aan dat de op- en overslag en transport van uw producten op de juiste manier is georganiseerd.

> Erkend leerbedrijf: Kennis moet worden doorgegeven. Daarom bieden wij ieder jaar een aantal leerlingen van bijvoorbeeld het Scheepvaart en Transport College (STC), de faciliteiten voor een goede praktijkopleiding. BSR Van Uden Stevedoring is een bevoegd en erkend leerbedrijf en wil jonge mensen de dynamiek van de havenwereld laten ontdekken.

 

VeiligheidAanmelden ISPSNEEM CONTACT MET ONS OP

SITEMAP | LEGAL TERMS